SanddopperneBanner

Invitation til weekendtur for søskende

30. oktober – 1. november 2015

Formålet med weekenden er, at søskende til hjertebørn kan møde andre i samme situation som dem selv, blive forkælet, hygge, have det sjovt og få en god oplevelse sammen. I løbet af weekenden vil gruppen også have et par timer med en af Hjerteforeningens sygeplejersker for at snakke om, hvordan det er at være bror eller søster til et hjertebarn. Snakken vil foregå i aldersinddelte grupper.

På Fredericia Vandrehjem har vi adgang til bl.a. bowling, subtropisk badeland og Madsbyparkens legepark, så der bliver masser af muligheder for sjove aktiviteter i løbet af weekenden.

Hvem kan deltage?
Børn/unge, som har en bror eller søster med hjertesygdom. Deltagerne skal være mellem 9 – 15 år. Er barnet lidt ældre eller yngre og har lyst til at være med, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Der er plads til ca. 15 børn. Er der flere tilmeldinger, trækker vi lod efter tilmeldingsfristen.

Hvor skal vi være?
Fredericia Vandrehjem, Vestre Ringvej 98, 7000 Fredericia fra fredag den 30. oktober kl. ca. 18.00 til søndag den 1. november kl. 11.30. Vi sørger for at arrangere fællestransport med voksenledsagelse fra Aalborg, Aarhus, Odense og København for dem, der har behov for det.

Hvor får jeg mere information?
Kontakt Thomas Larsen, Formand Region Nord, på tlf. 30 28 73 16 eller mail regionnord@hjertebarn.dk eller Mettine Due, projektleder Hjerteforeningen, på tlf. 30 95 39 40 eller mail mettined@hjertebarn.dk

Deltagelse er gratis. Tilmelding senest den 1. oktober 2015 til Mettine Due på mettined@hjerteforeningen.dk. Husk ved tilmeldingen at oplyse navn, alder, adresse, ønske om fællestransport og evt. særlige hensyn. Senest 5. oktober vil I få bekræftelse på deltagelse.

 

Vi glæder os til at se jer alle!