sponsorer l
 

Sponsorer

 

billund

Silkeborg IF

Børnehjertefonden er officiel samarbejdspartner for fodboldklubben Silkeborg IF. SIF vil hjælpe Børnehjertefonden ved at sætte fokus på vores arbejde bl.a. med arrangementer i forbondelse med kampe i Alka Superligaen, besøg af SIF-spillere hos hjertebørn, specialarrangementer for børn med hjertesygdomme og flere andre ting.

Læs mere om Silkeborg IF på silkeborgif.com

 


billund

Billund lufthavn

Billund Lufthavn og Børnehjertefonden har siden 2014 arbejdet sammen om indsamling af rejsevaluta til fordel for hjertebørnene. Udover rejsevaluta afvikler Billund lufthavn flere aktiviteter som løb, udstilling og donation af bamser til de små hjertepatienter.

Læs mere om Billund Lufthavn på bll.dk

 


 

 

ecco

Ecco

Ecco har gennem flere år arrangeret Ecco Walkathon og de seneste år er en del af donationen gået til Børnehjertefonden. Donationen fra Ecco er bla. gået til udviklingen af Rumlekassen. Rumlekassen er Børnehjertefondens bidrag til generel sundhedsfremme for børn i dagpleje og børnehaver.

Læs mere om Ecco på ecco.com 

team logo

Team Rotary Favrskov

De tre Rotary klubber i Favrskov kommune gik i 2014 sammen om et større cykelprojekt, hvis overordnet formål er at samle penge ind til Børnehjertefonden gennem cykling. De deltagende cykelrytter samler penge ind hos lokale sponsorer og som afslutning på årets cykel- og indsamlingsindsats, sætter de kursen mod Paris i juli måned. 

Du kan læse mere om projektet på hjemmesiden. 

Bearded Villains DK

LØB FOR EN HJERTESAG er et familieskovløb til fordel for Børnehjertefonden. Løbet vil foregå på en fastlagt rute i de naturskønne Hareskove nord for København d.9. september 2017. Løbet er for både børn og voksne.

Læs mere her


 

 

Heino roed

Heino Cykler

Heino Cykler er en uvurderlig partner for vores cykelhold ”Styrkeprøven”. Heino Cykler hjælper med udstyr og fitting af dette, så det passer hver enkelt af deltagerne. 

Læs mere på heinocykler.dk  

RotationVimobil

Støt mens du taler i telefon

Med Vimobil får Børnehjertefonden10 % af, hvad du betaler i abonnement – uden at det koster dig noget.

Du skal bare vælge Børnehjertefonden, når du opretter dit mobilabonnement. Vi får støtten helt automatisk. Og du kan endda trække beløbet fra i skat.

Læs mere på Vimobil.dk 

djuva

Djuva

Djuva sælger armbånd med et personligt tryk. For hvert solgt armbånd går der et beløb til Hjerteforeningen og et tilsvarende beløb til Børnehjertefonden. 

Læs mere på djuva.dk 

Livenation

Livenation

Livenation donerer overskydende koncertbilletter til en lang række spændende koncerter. Billetterne bliver uddelt til hjertebørnene, som så får en koncertoplevelse udover det sædvanlige i selskab med andre hjertebørn.

Læs mere på livenation.dk 

r4c

Run4Charity

Run4Charity producerer løbe t-shirts, hvor en del af omsætning går til velgørenhed. Dem der bestiller trøjerne kan selv vælge hvilken organisation pengene skal gå til, og heldigvis har rigtig mange valgt at donationen skal gå til Børnehjertefonden. 

Læs mere på run4charity.dk   

dk svoem

Dansk Svømmeunion

Den første søndag i oktober afholdt Dansk Svømmeunion ”Danmark Svøm Langt”. Børnehjertefondens svømmehold deltager og forsøger hvert år at sætte rekord i antal svømmede baner. Lotte Friis og Sarah Mariner er blandt ambassadørerne til dette projekt.

Læs mere om Dansk Svømmeunion på svoem.org

 

Erhvervspartnere


 

online casino

 

Livet som senior

Beardpilot

 

 

 

 

 

ekonomi 500

 

 

logo

webhostpriser

 

prestamo logo whitespacev5

logo-strikkeopskrift

 

 

haeveautomaten-logo-small

 

Saleduck-logo-3


laanekassen-logo-450x130

NLMK-DanSteel logo til bhf.dk 2017

Logo billigeforbrugslan

justmoney

 

laandk

 

Europcar

Fairlån logo 2016

nor 

DistinctMediaComLogo pink CMYKny

logo moneybanker2

buch

NAC logo positiv CMYK 003